Dacă aveți o achiziție scumpă – încălțăminte sau îmbrăcăminte de iarnă

O altă dificultate pe calea ta „Pygmalion” – aproape toți oamenii nu pot tolera călătorii de cumpărături. Prin urmare, fiți pregătit pentru faptul că trebuie să actualizați garderoba bărbaților în pace. Pentru a nu face greșeli cu achizițiile, alegeți modele care sunt aproape de clasice.

Culori – pastel, discret; Majoritatea covârșitoare a bărbaților preferă culorile liniștite în hainele lor. Și nu uitați să întrebați vânzătorul cu privire la termenii de returnare a cumpărării (nu aruncați cecurile prea) – există întotdeauna o posibilitate ca hainele să nu îi placă bărbatului sau să nu se potrivească.

Dacă aveți o achiziție scumpă – pantofi sau îmbrăcăminte de iarnă – încercați să vă duceți iubitul cu voi. Dacă vă rezistați, urmați sfatul psihologilor și încercați să-l atrageți pentru ceva mai interesant pentru el de a atrage.
În aceste scopuri, un mare centru comercial, în cazul în care există magazine de direcții diferite, va face. Un pescar pescar poate fi ademenit acolo sub pretextul alegerii unei tije de pescuit, un jucator cu un disc de joc etc., se va apropia de jucator. Dacă joacă destul de mult, ei vor fi de acord să se dedice compromiterii alegerii de haine noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *