Pulverizator pentru pulverizare gelcoat și rășină

Acesta este – arma standard pentru producția de piese de calitate la un cost redus pentru echipamente

Poate fi utilizat nu numai pentru Gelcoats pulverizare și rășini, dar și alte materiale, cum ar fi folia de separare, ipsos, grunduit, straturi de gel cu adaos de granit, lianți și vopsele. Cea mai mare Duza permite să pulveriza chiar nisip. Design-ul este special conceput pentru curățare rapidă – este nevoie de mai puțin de 5 minute. Ștergeți capacul și duza, înlocuiți geamul – și dozatorul gata pentru utilizare din nou.

Principiul de funcționare a acestui pistol unic – la fel ca și cea a G100, dar acest model – un amestec catalizator extern. Acest model a fost dezvoltat în vederea reglementării furajului catalizator între ½ și 4%. Capacitatea catalizatorului de 100 c. ușor pentru a umple. Controlul dual a fluxului de aer pentru a regla gelcoat / alimentare Rășina separat de controlul alimentarea catalizatorului. reglare separată a unghiului de pulverizare a catalizatorului pentru a furniza gelcoat de amestecare dorit cu catalizatorul.

Pulverizator ideal pentru producția de mici, în care, după procesul de depunere a materialului este oprit și apoi repornit în curând. Poate fi utilizat nu numai pentru Gelcoats pulverizare și rășini, dar și alte materiale, cum ar fi folia de separare, ipsos, grunduit, straturi de gel cu adaos de granit, lianți și vopsele. Cea mai mare Duza permite să pulveriza chiar nisip. Acest bit nebulizator mai ușor de curățat decât G100, deoarece materialul de pre-catalizat nu este în contact cu capacul duzei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *